dissabte, 23 d’octubre del 2010

Configurem jack i enregistrem amb l'audacity

   Salutacions estimats/des companys/nyes.  En la quarta sessió que farem el proper dijous repassarem les possibilitats de musescore amb la creació d'un exercici per enganxar-lo a una prova d'avaluació, aprendrem a arrancar i configurar jack i farem diversos enregistraments didàctics amb l'audacity.

Pots fer clic en l'enllaç de baix per consultar el manual d'audacity que elaborà la Conselleria d'Educació i que resulta molt senzill de llegir i amb interessants propostes pràctiques.

Fes clic ací per descarregar el manual d'audacity

Per poder accedir al tutorial de la propera sessió:

Fes clic ací per descarregar la 4 sessió

Salutacions a tots.  Ens veiem en la propera sessió.

Salut i lliurex.

2 comentaris:

  1. Hola, soc Josep Alcover, profe de música de l'IES Pare Arques. No sé si este és el lloc per fer esta pregunta, però te la llance. Amb el lliurex, l'ordinador no em detecta la meua presonus firepod, que és mitjançant la que jo connecte els micros. Faig alguna cosa mal o no faig alguna cosa?

    ResponElimina
  2. Estimat Josep, la presonus crec que funciona via firewire per la qual cosa quan inicies jack has de triar l'opció fireware a la pestanya de driver. Si és un dispositiu de connexió firewire has de triar aquesta opció. A la web de ffado aquest dispositu està marcat com "reported to work". Això vol dir que està en camí de funcionar i que segurament compilant el driver de ffado i jack des del svn et funcione sense problemes.
    Pega-li una ullada a la web de ffado i veuras:

    http://www.ffado.org/?q=node/34

    ResponElimina