dissabte, 13 de novembre del 2010

Discriminación auditiva con la PDI en clase de música

Saludos a todos/as.  El taller de creación de actividades de discriminación auditiva para la PDI  realizado en el IV Congreso de Software Libre en la Universidad Politècnica de Valencia los dias 11 y 12 de noviembre se expone a continuación para quien quiera llevarlo a cabo, ya que en el Congreso no disponíamos del software necesario para poderlo realizar.
Espero que os sirva de ayuda.
Mi agradecimiento para mi amigo Pablo Fernández por su ayuda y siempre disposición hacia los demás tratando de resolver nuestros numerosos problemas. Este taller te lo debo a ti.
De todo corazón, un abrazo.



Salud y Lliurex.

7 comentaris:

  1. Hola Xavi. He tingut la sort d'assistir a les teues ponències dels congressos d'Alacant i València i vull agrair-te el teu treball i l'entusiasme que poses a l'hora de compartir i comunicar els teus coneiximents, a més del valor humà que transmeteixes. Gràcies a persones com tu que invertiu temps i esforços desinteressadament, es fa possible que altres aprenem i apliquem coses que d'altra forma mai no es farien. Moltes gràcies per la teua dedicació.

    ResponElimina
  2. Gràcies per res estimat Jaume. Gràcies a tu per comentar. Ací ens podem ajudar entre tots i millorar el funcionament de les nostres classes amb el lliurex.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Xavi. ¡Está muy bien la presentación! ¡Un abrazo!

    ResponElimina
  4. Hola Xavi:
    Gràcies per tot. Estàs fet un crack amb tot este tema i si no fora per tu, la majoria de mestres de música no en sabríem ni la meitat.
    Una pregunteta, perquè no sabia de quina manera fer-te-la... a vore, saps alguna manera de llevar-li la veu a una cançó per a utilitzar-la com a playback?? és que ho he provat amb Audacity passant d'àudio a mono i invertint la part inferior però segueix escoltant-se molt la veu i a més perd molta qualitat. Saps si hi ha alguna manera? si pots ajudar-me em faries un gran favor... o si vols donar-me el teu correu i t'envie la pista per a vore si tu saps com fer-ho, com vulgues. La meua adreça de correu és nelo4444@gmail.com.
    Moltíssimes gràcies per tot.

    ResponElimina
  5. Gràcies a tu Nelo per escriure i comentar. Jo no sé tantes coses com m'agradaria. Ara t'enviarè el correu electrònic per que m'envies la cançò. No obstant això el que tu has fet ja és el correcte i per desgràcia, si la pista vocal no està enregistrada al centre de la mescla no s'elimina del tot, i a més a més, les pèrdues de informació de la cançò solen ser insufribles. No és la millor sol·lució però has mirat si pots trobar-la en midi?
    Passadeta pel sampler podría servir-te. Bé Nelo, t'envie el meu correu i així em fas arribar la cançò. És un plaer vore't per ací.

    Salutacions

    Xavi

    ResponElimina
  6. Hola, estic treballant en un tutorial de Musescore http://wikimanuals.edutictac.es/index.php?title=Curso_Musescore i m'he trobat aquest blog, felicitats al seu autor, com a ponent de cursos em vindria molt bé el material que has compartit, aprofite per a demanar-te permís per a utilitzar-ho.

    Gràcies.

    ResponElimina
  7. Sempre que faces referència a l'autor estàs autoritzat. Pots, fins i tot millorar-lo. :)

    Salutacions

    ResponElimina